sâmbătă, 14 februarie 2009

PROF.UNIV.DR.ING. DORINA NICOLINA ISOPESCU- INSPECTOR GENERAL DE STAT LA INSPECTORATUL DE STAT ÎN CONSTRUCŢII, PROMOTOARE ÎNFOCATĂ A NESOCOTIRII LEGII

Cercetată penal de către DNA, numită Inspector General de Stat la Inspectoratul de Stat în Construcţii prin efortul neprecupeţit al influentului om de afaceri şi baronului de Iaşi, Relu Fenechiu, în 2 februarie 2005 în locul Irinei Paula Jianu, Dorina Nicolina Isopescu (tel. 0720 888 000), binecuvântată cu darul fărădelegii a trecut rapid şi sistematic la analiza stării de fapt şi apoi la găsirea soluţiilor în ale parvenirii şi înavuţirii prin nesocotirea celor mai elementare norme de drept, prin încălcarea cu bună ştiinţă a oricărei legi, ridicând la rang suprem deciziile şi ordinile proprii, emiţând regulamente de organizare şi funcţionare fără a ţine seama de legi, pentru a-şi atinge interesele.
Un singur principiu a călăuzit-o : impunerea propriei voinţe, în folosul domniei sale şi al scumpului şi iubitului partid-PNL, sub a cărui umbrelă ocrotitoare şi-a consolidat averea şi deopotrivă puterea.
Şi pentru că , nu-i aşa, poate mai mult sau pentru că avea nevoie de protecţia demnităţii parlamentare s-a hotărât să-i prostească pe alegătorii ţinuturilor Paşcani-Hârlău pentru a-i acorda documentul protector în faţa unei eventuale judecăţi-mandatul de senator, pe care din nefericire pentru domnia sa nu l-a obţinut.
Pentru că nu putea scăpa cu nici un chip de oameni(Stroe,Drăgan,Petrean,Lupăşteanu ş.a) care nu erau din partidul domniei sale şi posturile respective trebuiau date unor slujitori al iubitului partid, a recurs la modificarea organigramei transformând peste noapte inspectoratele judeţene în simple servicii, anulându-le autoritatea, prestigiul şi activitatea, ajungându-se ca foştii inspectori şefi judeţeni să devină şefi de servicii(cei fideli partidului sau mişcatului din urechi, ceilalţi out) fără ştampilă- lucru fără precedent pentru că structurile respective erau necesare în relaţia cu cetăţeanul, cu autorităţile locale în condiţiile în care construcţiile de toate felurile au cunoscut şi cunosc o dezvoltare tot mai intensă şi deci se poate încălca şi legea. Şi cu toate că a desfiinţat structura şi prin urmare şi posturile, doamna Isopescu nu a umblat şi la salariile respective pentru a nu se revolta atâţia oameni ajunşi peste noapte fără funcţii şi nici să nu se iasă în public în campanie electorală. Noi am aflat că toată mişcarea s-a făcut în mare secret în cabinetul aspirantei la parlament şi cu participarea geniului Carpaţilor, col.Balaban.
Şi aşa se pare că a scăpat de incomodul(zii) şef(i) de inspectorat judeţean .
Iată câteva fapte relevante referitoare la modul în care a înţeles candidata PNL-ului la parlament să aplice legea în instituţia pe care ar trebui s-o conducă:
- aflată în campanie electorală era obligată să-şi suspende contractul de muncă, nu să-şi ia concediu de odihnă plătit din bani publici, folosind autoturismul personal al protejatului ei col .Arghir Mihai-director la Achiziţii publice (care de altfel şi-a adus şi nepoata la cabinetul şefei lui-ultima achiziţie în materie de secretare, dar care nu a petrecut mai mult de două săptămâni la cabinet, ci prin simulacru de concurs a fost promovată ca economist chiar la biroul directorului col. Arghir-unchiul ei) un Audi ultimul tip(cumpărat în acest an şi pe ce bani, oare? comisioane de la licitaţii trucate ?) pentru a-şi face campanie, şi condus de şoferul instituţiei intrat ad hoc în concediu de odihnă şi proaspăt divorţat Lemnaru Nicolae (Nicuşor pentru neavizaţi) care a avut permanent salariu de merit şi stimulente de mii de lei, după cum afirmă şefa serviciului resurse umane – Vasile Ştefana, motiv pentru care d-na candidată la senat s-a zburlit rău şi drept pedeapsă i-a acordat fără examen şi fără întrunirea condiţiilor legale de vechime, gradul 1A –profesional, ca de altfel tuturor celor care ocupă funcţii de conducere pentru a face „ ciocul mic” şi a nu vărsa ceva despre matrapazlâcurile făcute şi care să-i dăuneze în campania electorală.
În paranteză fiind spus, şefa serviciului resurse umane a primit până acum două grade profesionale în 6 luni de zile( gradele II, I) şi acum pentru fidelitate (OMERTA) gradul IA, fără a întruni condiţiile legale de vechime şi fără examen , i-au fost angajate şi câteva rude ( fiul şi nepotul) ca să nu mai vorbim de numeroasele sporuri cu care a fost cadorisită pentru loialitatea de neclintit pentru angajările ilegale sau pe sprânceană.
Col.Balaban-director gen.interimar, ţiitor al locului şefei sale, s-a dus urgent la Iaşi în luna noiembrie cu tabelele pentru acordarea de stimulente de sărbători pentru a le viza d-na Isopescu cu sume exorbitante care erau date salariaţilor fideli PNL-ului, dar care în fapt erau daţi pentru campania d-nei Isopescu(dus-întors în aceeaşi zi).
În condiţii de criză salariaţilor penelişti li s-au acordat stimulente de mii de lei.

Cum a fost posibil (şi pe ce bază legală) să se achiziţioneze mobilierul foarte scump pentru casa de vacanţă a Inspectoratului de Stat în Construcţii-ISC de la SINAIA pe numele colonelului Balaban şi nu al inspectoratului judeţean în construcţii Prahova ? Pentru acest mobilier, col Balaban s-a deplasat personal la fabrica din Baia Mare pentru a comanda ceva pe gustul său( numai pentru el sau şi pentru altă persoană ?) Şi apoi de ce era necesar alt mobilier la Sinaia, când exista unul foarte bun cumpărat de Irina Jianu (unde o fi acum acel mobilier ? ). Poate ar trebui verificat ce mobilier s-a cumpărat, ce cantitate, care este valoarea şi dacă tot mobilierul cumpărat este în vila de la Sinaia sau s-a dus la Câmpina la vila personală a col.Balaban şi poate în Bucureşti sau la….Buşteni. Să fie o formă mascată de cadorisire a colonelului Balaban pe bani publici cu concursul d-nei Isopescu şi acum să urmeze oare luarea în proprietate de către colonelul Balaban a mobilierului la vila lui din Câmpina cu acte în regulă ? (pentru că în 2007 Balaban a achiziţionat 2 proprietăţi de mare valoare, cu ce bani ? )
-şi dacă tot a venit vorba de mobilier, ce fel de grijă a manifestat d-na Isopescu faţă de banii publici cheltuiţi de Irina Jianu pe acele INFOCHIOŞCURI, (circa 6 miliarde de lei în 2005) pentru fiecare inspectorat judeţean, inclusiv pentru sediul central şi care acum zac pe la subsoluri ? Şi asta în timp ce d-na Isopescu a făcut numeroase licitaţii pentru achiziţii de fel de fel de produse(inclusiv 600 de laptopuri). Şi, deşi a desfiinţat inspectoratele judeţene în construcţii, acum pe ultima sută de metri face licitaţii la greu pentru construirea de sedii pentru judeţe. Cum se împacă una cu alta ? Nu cumva în spatele acestor licitaţii stau comisioane grase ?
De altfel ISC a cumpărat în Bucureşti cu aproape un an în urmă o structură de bloc pe b-dul Coposu de circa 12 de milioane de euro pentru un sediu propriu şi de atunci nu s-a făcut nimic acolo ? De ce oare s-a cumpărat dacă nu era necesar ?, cine a încasat comisionul şi cât ?
Deci în 9.11.2007 ISC cumpără cu o grabă inexplicabilă o structură de bloc cu 10 etaje în str.CF Robescu, nr.23 sector 3 (lângă biserica Sf.Mina)de la firma SC Balpo Investment SRL prin asociat unic şi administrator Popa Eugen Viorel. Gurile rele spun că firma aparţine susnumitului dar şi d-nei Balmuş Păun Bogdana, consilier al fostului premier Tăriceanu şi membru în consiliul de ad-ţie al ISC( Bal, de la Balmuş şi PO , de la Popescu –deci BALPO ).
Interesant şi uimitor este faptul că acea structură de bloc a fost cumpărată de firma susmenţionată în data de 1.10.2007 şi la aproape 5 săptămâni de zile o vinde ISC-ului pentru suma de circa 12 milioane de euro.
- De ce a cumpărat această firmă structura de bloc şi de ce a revândut-o ?
- De unde a găsit firma un cumpărător aşa de repede şi aşa de gras ?
- De ce ISC –ul a cumpărat structura de bloc pentru un aşa zis sediu, dacă de la cumpărare şi până acum nu s-a bătut un singur cui în acel bloc ?
- Care a fost adevărata miză a acestei tranzacţii care pare cel puţin dubioasă ?
O legătură ar fi între administratorul SC Balpo şi Col Arghir Mihai şi anume faptul că amândoi sunt din Turnu Măgurele(col Arghir a plecat pe perioada campaniei electorale la Paşcani în fiecare joi şi a condus autoturismul său cu d-na Isopescu, făcându-i campanie electorală). Deşi are două autoturisme, col Arghir-dir la achiziţii, nu şi-a trecut nicunul în declaraţia de avere aflată pe sitt.
-În altă ordine de idei se pune întrebarea : ce căuta Mălinescu Sorin Ioan –dir. la Dir. Gen. Juridică la Iaşi în perioada 13-17 noiembrie cu autoturismul de serviciu skoda B-48-YGS, împreună cu inspectorul teritorial Iaşi, Roşca-angajat dubios la Braşov şi adus la Iaşi cu viteza luminii. A avut Mălinescu delegaţie, ordin de serviciu, decizie, cum a decontat benzina şi în ce scop s-a deplasat ? Mai ales că este şi un ordin privind folosirea maşinilor de serviciu dar care nu se respectă absolut deloc, este dat de ochii lumii.
Pentru a deconta benzina consumată numai în interes personal şi col. Balaban şi dir Mălinescu trec în foaia de parcurs localităţi din jud Ilfov în care chipurile au fost în control, dar ar trebui întrebaţi ce obiectiv au inspectat, cu cine au vorbit şi unde este procesul verbal de control şi constatare. Şi atunci să vezi bâlbâială, ca să nu mai vorbim de Grigore şef serviciu ad-tiv care stă în Domneşti şi pleacă acasă şi se întoarce la serviciu cu Dacia Logan a ISC(ca de altfel toţi şefii de servicii şi directorii care ţin autoturismele la domiciliu şi le folosesc şi pentru concedii de odihnă).
- Promovări pe baza unei simple cereri s-au făcut şi la serviciul Achiziţii coordonat de col. Arghir Mihai-febleţea şi partenerul de afaceri al doamnei Isopescu
- Colonel Balaban -Director Legislaţie, Director General la Corpul de Control şi în campania electorală, înlocuitorul la comanda ISC a doamnei candidate la Senatul României. Dar despre geniul Carpaţilor ceva mai jos.
Poate vă întrebaţi cine oare a făcut curat în locuinţa d-nei Isopescu din strada Pictor Verona ( cumpărată dubios din fondul locativ de protocol al RAPPS mai pe nimic),în timpul campaniei electorale , dar şi înainte de aceasta, nimeni alta decât Brumariu Ileana, femeia de serviciu la cabinetul domniei sale, care pentru eforturile nelimitate depuse zilnic la cabinet (dusă şi adusă cu autoturismul de serviciu al ISC) şi în strada Pictor Verona primeşte salariu de merit, stimulente apreciabile, atenţii , cadouri. De menţionat că nu a fost uitat nici al doilea şofer(conducător auto) al d-nei Isopescu, Gherghiceanu Nicuşor ( coincidenţă de nume ? ) care primeşte salariu de merit şi stimulente consistente . De ce? Poate ne răspunde chiar d-na Isopescu.
Pentru că afirmaţia trebuie susţinută şi de argumente, iată-le pe cele mai apropiate de biroul domniei sale. La cabinetul său a angajat ca asistente şi directori de cabinet, câteva rânduri de tinerele (obligaţii) cea mai recentă fiind Tudorică Oana Mihaela (proces verbal nr.10705/17.11.08)- nepoata directorului de achiziţii col. Arghir. Un singur rând de asistente nu era suficient ?
Da, numai că aceasta este metoda mascată de a asigura accesul legal al oamenilor cu pile din PNL în diferite compartimente fără a fi nevoite să treacă prin furcile caudine ale examinării legale şi exigente cu anunţarea concursului în presă, prin care ar trece un om obişnuit, or aici fătucele sunt angajate , apoi după 2-3 săptămâni le sunt organizate aşa zise examene în urma cărora sunt promovate prin alte birouri ca economiste, inspectori, şefi de servicii, experţi, etc.
Spre exemplificare:
- ordin 310/31.05.2006- angajare secretară cabinet Arcip Ana Maria, acum economistă gradul III la contabilitate prin ordin 455/1.8.2006
- ordin 193/30.09.05- încadrare director cabinet Stoleru Gabriela- ordin 490/18.06.07 eliberare director cabinet şi numită şef birou ad-tiv
- ordin 192/ 30.09.05 – încadrare consilier cabinet Bisnel Elena şi prin
ordin 68/01.01.2007-30.06.2007 permanent salariu de merit. - prin ordinul 553/22.09.06 Bisnel Elena a fost numită economist debutant apoi printr-o simplă cerere a primit gradul profesional III.
-ordin 491/29.06.07 Moldovan Alida Maria a fost eliberată din funcţia de secretară şi numită specialist relaţii cu publicul prin ordin 498/02.07.07ca să fie la adăpost ( salariaţii cabinetului au fost schimbaţi de 3 ori)- mama ei a fost şefa d-nei Isopescu. Să precizăm că fătuca este din dulcele târg al Ieşilor şi deoarece i se face dor săptămânal de casă, ia trenul fuguţa dus întors( are asigurat transportul cu trenul şi diurnă de la madam Isopescu) . Cum este posibil, cine suportă şi de ce aceste cheltuieli (favoruri) ?
-şoferii domniei sale au avut şi au salariu de merit
-actualul adjunct al Inspectoratului teritorial Iaşi , Roşca, a fost angajat iniţial inspector de specialitate gradul III la inspectoratul teritorial Braşov pentru câteva zile şi apoi catapultat la Iaşi ca Inspector teritorial (are 31 de ani) –pila cui o fi de a avansat cu viteza luminii ?

Col.Balaban D.Grăjdan Adrian Constantin –geniul Carpaţilor
-născut la 10 februarie 1962 în localitatea Câmpina a urcat treptele succesului în ritm ameţitor , astfel încât de la funcţia de colonel în Ministerul Apărării ca absolvent al politehnicii este cerut în mod expres de la ministrul de resort Teodor Atanasiu de către proaspăt candidata la parlament Prof.Univ.Dr.Ing.Dorina Nicolina Isopescu-inspector general de stat la ISC ca detaşat în parohia sa pentru 6 luni de zile (până la 1.12.2006, în baza ordinului 311/31.05.2006), cerere aprobată , urmare căreia geniul Carpaţilor este numit nici mai mult , nici mai puţin ,decât director la Direcţia legislaţie primind pe lângă un salariu consistent, sporuri de sută la sută plus salariu de merit, nefiind angajat al instituţiei , deşi la data numirii , respectiv 1.06.2006 era student la facultatea de drept a Universităţii Ecologice din Bucureşti, oferindu-i-se totodată gradul profesional 1A, deşi nu putea fi nici debutant în condiţiile date. Mai mult, pentru a obţine gradul profesional 1A şi pentru a ocupa postul de director, potrivit legislaţiei dar şi ROF, RI îi erau necesari 8 ani vechime în profesie( sitte-ul ISC) .Ce minune s-a petrecut , între timp ?
NB -deoarece se ştia că trebuie să iasă la pensie cu concursul şi din dispoziţia d-nei Isopescu i s-au dat sporuri şi stimulente cu carul astfel încât să ajungă la salariul de 80 de milioane de lei vechi pentru că în baza ordonanţei respective, ieşea la pensie de la Ministerul Apărării de unde a fost detaşat , cu salariul pe ultima lună de la ISC , plus salariile compensatorii de la Ministerul Apărării în valoare de circa 1,5 miliarde lei vechi. Dar conform declaraţiei de avere scrisă şi aflată pe sitt-ul ISC , colonelul Balaban este şi consilier juridic pe la aeroportul Băneasa (care lege îi permite să fie salariat la două institutii de stat şi când are timp şi pentru asta) , plus în consiliul de ad-ţie al ISC. Practic duce acasă lunar in jur de 300 de milioane vechi. Din banii cui !?!..................
- prin ordinul 669/13.11.2006 se prelungeşte detaşarea col. Balaban D. Grăjdan Adrian C-tin la ISC, rămânând pe postul de director la Direcţia Legislativă fără examen până la data de 1.02.2007- când s-a organizat un aşa zis examen la care a participat singur (cadou de ziua lui de naştere).
- ordin 67/31.01.07 angajare în funcţia de director la Dir.Legislativă cu data de 01.02.2007 –condiţia participării la examen- 8 ani vechime în specialitate , pe care n-o îndeplinea
-pentru că d-na Isopescu anticipa candidatura sa la parlament, a hotărât ca prin ord. nr. 1623/14.10.2008 să-l promoveze temporar pe col. pensionar Balaban (ca şi la începutul colaborării dintre ei !?!) fără examen, în funcţia de Director General al Direcţiei Generale de Control Intern ( funcţie pe care o are şi acum ) , fără subordonaţii necesari ( beneficiază de sporuri în cuantum de 120 la sută în condiţiile în care toată lumea se plânge de criza economică mondială şi se impun măsuri de austeritate ( pentru căţei , nu şi pentru dulăi ? ce zice ex-premierul Tăriceanu ? ) .Şi culmea , de aici , hopa Mitică , iată-l pe geniul Carpaţilor trecând la comanda ISC în locul d-nei Isopescu ( în luna noiembrie).
-cu acordul d-nei Isopescu, colonelul Balaban a transformat Inspectoratul de Stat în Construcţii într-o subunitate militară de colonei pensionari prin angajarea (oare degeaba ) a foştilor colegi de suferinţă ( colonei pensionaţi ca şi el ) atât în aparatul central cât şi în structurile teritoriale.
- în declaraţia de avere scrie că primeşte pensie de la armată, ajutoare ( ? ), este acţionar la câteva societăţi, salariu de consilier juridic de la ISC ( şi nu de director ), dar noi ştim că are salariu de director, stimulente cu carul ( potrivit fişei fiscale-cum îi place să scrie ), sporuri de 120 la sută, şi nu în ultimul rând salariu de consilier de la Aeroportul internaţional Aurel Vlaicu ( când o mai avea timp sărăcuţul şi pentru asta şi în ce bază legală este salariat la două instituţii de stat ?

-care sunt DEDESUBTURILE ASCENSIUNII ACESTUI OM LA ISC ?
-ce OBLIGAŢII are candidata PNL-ului faţă de acest om, sau CINE îl susţine ?
-ce mistere îi leagă ?
Iată doar câţiva ofiţeri-pensionari angajaţi de geniul Carpaţilor, colonel Balaban si care încasează lunar fiecare între 55-70 de milioane de lei, pensia de la stat, sporuri de dispozitvi, stimulente şi altele care totalizează lunar venituri de circa 150-200 milioane de lei vechi
-co.l Ştefanca Vasile Mihai-la serv.informatizare
-col. Murariu Adrian-director Dir.Economică
-col. Arghir Mihai-director sau şef serviciu la Achiziţii ( de ce oare !?!)
-col .Popa Gheorghe-dir. Gen.la marketing
- col .Niţu Gheorghe-dir. Gen. la Corpul de Control
-col. Grecu Emil Traian-dir.la Corpul de Control
-col.Trifu C-tin-şef serv.contabilitate
-col. Mihai Mircea şi lista ar putea continua pentru că recent a adus alţi 3 colonei pentru a consolida unele flancuri la care se adaugă mulţi alţi salariaţi în diferite servicii şi compartimente.
Se pune fireasca întrebare :Cum şi de unde au aflat aceşti colonei de concursurile organizate la ISC şi culmea pe care le-au şi câştigat si pe ce posturi ( ! ) în timp ce mulţi alţi specialişti nici măcar nu au auzit ? Răspunsul este simplu: se afişa anunţul la avizier sau pe uşa şefei de la resurse umane cu complicitatea ei, timp de 5 minute după care dispărea pentru a nu se afla în afara instituţiei, deoarece erau aranjate pentru oamenii colonelului ( fără contestaţii, reclamaţii, scandaluri, deci fără dureri de cap.) , altfel trebuiau anunţate în marile publicaţii să vină cei mai buni.
-Cordoneanu Ovidiu Cristian- a venit de la sectorul 6, unde a fost arh şef ( fost ing constructor - mare şpăgar după cum scrie Ev. zilei) a fost adus la ISC de Col.Balaban în funcţia de director general la autorizare, avizare, atestare şi cu atribuţii de control prin ordin ISC;
- Balaban a angajat-o pe cumnata sa, Stoenescu Mihaela –consilier juridic gradul III deşi a lucrat la un muzeu-trebuia să fie debutant şi nu gr. III- este în birou cu el şi are funcţia de secretar al Consiliului de Conducere şi după un an de vechime este avansată pe gradul II profesional.
- Epuran C-tin- pensionar, fost inspector general de stat la ISC, fost director la Direcţia de control, a fost pus director de cabinet la inspectorul general de stat Isopescu, cumulând astfel pensia cu un foarte mare salariu, plus stimulente primite de câteva ori pe an.
- Savel Rotaru –dir marketing SC Criomec Galaţi, conform sitt-ului Registrului Comerţului – pensionar- a fost angajat inspector şef judeţean la Galaţi, pe durată determinată de 3 ori, contrar legii deşi are 70-75 de ani,protejat al ex-premierului Tăriceanu, şi deşi i-a expirat contractul în noiembrie 2007 a fost prezent la ISC şi a semnat acte . A scos postul la concurs , pe „ neve „ , nu s-a prezentat nimeni şi Balaban a tras sforile şi l-a reangajat pt a 3-a oară.( 2 servicii concomitent).
- s-a făcut şi un control de la guvern care a constatat afirmaţia , dar degeaba.
- reprezentanţii guvernului în consiliul de conducere , încasează prima de şedinţă fără să dea pe la ISC
-Fenechiu Mariana Daniela –fostă Ivan- actuală soţie a lui Relu Fenechiu- la nunta cărora a fost şi d-na Isopescu la Viena ,(consilierul d-nei Isopescu probabil pe teme folclorice-ea fiind interpretă de muzică populară din Aiud ) chipurile în interes de serviciu-pe banii ISC , a fost angajată asistentă la cabinetul d-nei Isopescu prin ordinul 672/15.11.2006 deşi n-o vede nimeni la ISC , în locul lui Cucoş Dana Gabriela care a fost consilier la Isopescu timp de 3 luni prin ordin 519/31.08.06
- n-a mai fost văzută pe la” serviciu” de multă vreme, deşi salariul merge bine mersi, că doar este soţia baronului Relu Fenechiu-protectorul d-nei Isopescu , că doar ban la ban trage.
Deşi are bani cu carul, a cerut ajutor de mamă de la ISC că nu are cu ce să-şi crească odrasla.
- salariaţii de la cabinet au fost schimbaţi de 3-4 ori, temporar angajaţi şi apoi mutaţi la alte servicii pentru a li se pierde urma pe posturi definitive.

Se impun câteva întrebări pentru aspiranta la fotoliul de senator Dorina Nicolina Isopescu

- ce moralitate are o astfel de persoană fie şi pentru aceste puţine exemple de încălcări mai mult decât flagrante ale legilor ?
ce explicaţii de bun simţ poate da la aceste grave fărădelegi ?




NOTĂ
Dată fiind trecerea în opoziţie a PNL-ului, la Inspectoratul de Stat în Construcţii, a fost achiziţionată o maşină de tocat hârtii şi la care activitatea este non-stop , se toacă zi şi noapte metri cubi de documente compromiţătoare despre activitatea actualei echipe în cei 4 ani : contracte de achiziţii, angajări, ordine, dispoziţii, decizii, delegaţii, etc

NB. Pentru conformitate trebuie confruntate şi declaraţiile de avere şi statele de plată ale susnumiţilor pe anul trecut şi pe luna în curs.

Poate că va răspunde chiar d-na Isopescu şi poate că se vor autosesiza şi alte organisme ale legii eventual DNA).

2 comentarii:

  1. Oameni buni, vai de capul nostru. Va vand un pont!! Cautati la ISC BRASOV respectiv ITC CENTRU. Ati auzit de Adrian IBANESCU??? Uitati-va in declaratia de avere!!! VA SPERIATI!! Puneti tunurile pe asta...si sa vedeti cate capete cad. Are zeci de plangeri penale!!! In Brasov nu conteaza nimic. Lucrari inchise de catre ISC care continua sa se execute sub ochii lui IBANESCU. Cladiri finalizate desi ele sunt inchise pentru deficiente majore!!!! Acum la schimbat de pe un post pe altul. L-au rotit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. a război, perdele, covoare şi broderii tradiţionale. Ea a realizat toate ţesăturile de la conacul Apafy iar în prezent lucrează pentru suita prinţului, limuzina nunta bucuresti


    RăspundețiȘtergere